srijeda, 8. svibnja 2013.

Unibet 

(LINK: http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=13189&bid=15269)

je Skandinavska tvrtka i osnovana je 1997. godine, stekla je reputaciju zbog brzih isplata i dobrih ponuda. Kompanija se nalazi na Malti, a licencirana je u Engleskoj i na Malti. Postoji izbor od 25 jezika na sajtu. Korisnička služba radi 24/7/365. Imaju live podršku na našem jeziku, tako da ukoliko se nešto dogodi, odmah to možete rješiti. Prisutni su inače u preko 150 zemalja, a imaju preko 4 milijuna korisnika i preko 500 zaposlenika.

Unibet kladionicu sve ćešće možete vidjeti na velikim sportskim događanjima, jer su u nastojanju postati vodeća svjetska kladionica. Ponuda ima je više nego odlična, vrhunski koeficijenti, live prijenosi, mogućnosti razrade oklada, a tu je i bonus koji svakako treba iskoristiti. Kako je Unibet europska kladionica, naglasak je stavljen na nogomet, tako da ćete tu naći pregršt opcija za klađenje, na sve, a posebno na skadinavske lige.

Bonusi
20€ klađenje, 100€ casino


Depozit
MasterCard, Visa, Moneybookers, NETeller, Visa Electron, Bankovni računi

Registracija na Unibet
Registrirajte se preko linka koji vam je stavljen ispod i uzmite bonus.
LINK: http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=13189&bid=15269


Pravila kako preuzeti bonus, koje uvijete morate ispuniti kako bi bonus digli s računa i ostalo pročitajte na Unibet stranici (ne odgovaramo za krivo korištenje bonusa i drugih stvari na Unibet stranici)

Ovdje smo samo kako bi vas obavijestili gdje ima bonus, a koja su pravila toga bonusa morate sami vidjeti na stranici.

Pravila mogu biti tipa da bonus možete podići sa računa tek nakon što ga nekoliko puta uplatite na određenu kvotu (najčešće pravilo).

0 komentari:

betdevotion-professional betting