nedjelja, 30. lipnja 2013.

DONACIJE

Donacijama nam pomažete nam da i dalje radimo svoj posao u kojem smo najbolji. To nije nikakva pretplata ili nešto slično, nego vaša donacija i dobra volja jer radimo ZA VAS i NAS.
Utakmice ćete dobiti na vrijeme, mi kada dobijemo informaciju, odmah proslijedimo vama tako da imate u isto vrijeme kada i mi, nekada je to 3sata prije početka, a nekada je to sat vremena prije početka. Izvještaji (tipovi analizirani) uglavnom će vam se slati do 15:00h, tako je bilo do sada.

No kao i do sada moramo NAPOMENUTI i napisati vam vezano za odgovornost.
Ne možemo ništa garantirati, kao što sami znate i kako piše na stranici, sve igrate na svoju odgovornost. Mi te parove isto plaćamo i nitko nam ništa ne garantira, do sada je prolaz bio vrlo dobar, a kako smo slali na facebook mogli ste se i uvjeriti u to. Zbog toga i je DONACIJA, a ne pretplata.

Klađenje nije biznis kao prodavanje voća na tržnici gdje otprilike možete znati dnevni promet, u klađenju ste jedan dan odlično prošli , drugi ne. Mi se baziramo na dosta analiziranja pa je većinom dobro po nas, bar je tako bilo do sada. U krajnjem slučaju malom donacijom imat ćete uvid u puno utakmica dnevno, od objektivnosti do subjektivnosti, svatko od nas na temelju toga može odlučiti koji bi bio njegov pick. Dakle i ako neke parove ne budete odigravali znat ćete da tom timu nedostaje glavni napadač, vratar, da 2 igrača imaju virozu i slične stvari koje su NEDOSTUPNE na netu.

Prije nego se odlučite donirati morate se složiti sa gore napisanim te sljedećim stvarima.

Uvjeti za korištenje stranice "Pad koeficijenata" . UVJETI I ODREDBE:


I. Uvjeti stranice primjenjuju se na sve korisnike i posjetitelje stranice "Pad Koeficijenata". Smatra se da početkom ulaska na stranicu i njenog korištenja upoznati sa našim pravilima te se sa istima slažete. Ukoliko ne, molimo vas da ne koristite usluge stranice te istu napustite.

II. Sve parove igrate na svoju odgovornost. Team Pad Koeficijenata može vam obećati trud, zalaganje i profesionalan pristup, jamčimo vam da ćemo slati sve informacije koje budemo imali te se isto tako ograđujemo od istih ukoliko budu netočne.
Team Pad Koeficijenata nikome ne jamči profit na određeno vremensko razdoblje jer među ostalim ima puno loših sistema klađenja za koje mi ne odgovaramo. Team Pad Koeficijenata ne odgovara za vaš gubitak novca na kladionici! Uplaćujete i igrate parove svojom voljom, ulog i način na koji ćete igrati naše parove su na vama. Ne snosimo nikakvu odgovornost za uplaćivanje parova te pad istih.
Team "pad koeficijenata" ne snosi odgovornost za nikakvu štetu koju ste učili uplatom naših parova, sebi ili nekom drugom.

III. Korisnikom i posjetiteljem smatra se svaka punoljetna osoba. Jedan VIP član smije koristiti jednu IP adresu. U slučaju dvije osobe na jednoj IP adresi uzimamo za pravo prekinuti slanje parova (analiza) istog trenutka bez dodatnih objašnjenja. Svaki put putem vašeg e-maila imamo uvid u sve vaše IP adrese kao i dijeljenje istih. VIP članovi su oni članovi koji su donirali.

IV. Free usluge na stranici mogu vidjeli svi posjetitelji i korisnici.

V. Usluge na stranici kao i textovi, slike, fotografije, tablice i ostalo zaštićeni su autorskim pravima. Svako kopiranje (krađa) istoga sa stranice bit će prijavljeni, a osoba će se privatno kontaktirati.

VI. VIP (exclusive) tipovi su posebni dio naše stranice i nisu vidljivi svim posjetiteljima. Kao grupa ljudi koji dobrom voljom rade za vas i vaš novčanik odlučili smo da VIP tipove šaljemo isključivo onim ljudima koji su donirali našoj stranici kako bi poboljšali njen rad. Donacije nisu pretplata i ne želimo da se navodi kako smo pretplatnički servis jer to nismo. Donacije uzimamo za one parove koje i sami plaćamo od stranih servisa, do sada smo i njih davali besplatno, no vašim donacijama pokrit ćemo mali dio troškova. Donacije nisu fixne i od volje su vam koliko ćete donirati (do sada se doniralo najmanje 100kn (13,33€) za 10parova, što iznosi 10kn (1,33€) po paru

VI. Ukoliko se excsluive izvještaji budu slali na neke druge stranice ili dijelili na bilo koji način, donacija ukida istog treba bez povrata novca, a vi ste doživotno stavljeni na listu NE primanja izvještaja.

Uvjeti i odredbe stupaju na snagu 1.7.2013.god.

------------------------------------------------------------

VIP - Exclusive tips (OBVEZNO PROČITATI)


I. Prije nego se odlučite donirati i postati VIP članom posjetite "Uvjeti i odredbe" .

II. Donacijom postajete VIP član te dobivate sve informacije koje imamo. Kako smo VIP članovi na nekim od servisa (parovi Skandinavije najviše), ti servisi su prošlu sezonu imali visok postotak prolaznosti (što se mogli i vidjeti na našim stranicama) pa su tako poskupili oko 50%. Radi toga smo se odlučili uvesti donacije koje će u maloj mjeri pomoći platiti sve VIP informacije koje imamo i koje plaćamo.

III. Ovo nije nikakva vrsta pretplate ili nešto slično. Donirate za naše parove. Naravno da nitko ne garantira 100% prolaz.

IV. Sve informacije koje imamo od svojih free izvora i dalje ćete dobivati free.

V. Ne garantiramo niti obećavamo profit na bilo koji vremenski period jer sami upravljate svojim novcem, sami imate sisteme i načine klađenja. Sve igrate na vlastitu odgovornost.

VI. Exclusive tipovi zasnivat će se na analizama, te na kraju našem prijedlogu za klađenje koji neće biti pod "must", uvijek možete odigrati kontra, budući da mi od servisa dobivamo samo informacije bez tipa na koga odigrati.

VII. Od početka rada stranice zaradili smo vam jako velik iznos novca.

VIII. Donacije su moguće isključivo preko skrilla (moneybookers).

Ukoliko se slažete sa svime , morate nam napisati Slažem se , nakon toga šaljemo vam račun za donaciju.
Team Pad Koeficijenata !

betdevotion-professional betting